Huzur Sokağı Dizisi Selin Demiratar

Paylaş

Sitemizde güncel yazılarımıza devam ediyoruz son olarak sizlere oyunculardan kısa kısa bilgiler vermek için ufak çaplı yazılar yayınlayacağız.

20 Mart 1983 yılında dünyaya geldi ve bir çok sinema ve dizi filmde rol oynadı. Aslında hepimiz onu Adanalı'da canlandırdığı İdil komiser olarak hatırlıyoruz.İstanbul doğumlu olan Güzel oyuncumuz 1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü olmuştur.

Selin Demiratar Biyografisi Hakkında // Yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz..

Benzer Yazılar



5 yorum yapıldı:

Rıdvan dedi ki...
24 Ağustos 2012 13:55

Herşeyi hakediyor bence, bu güzellikte MISS WORLD (Dünya) 2. ve ya 3. sü olmadğına şaşırdık :) Böyle güzellik yok :)

SEVGİ dedi ki...
11 Ekim 2012 22:11

ÇOK GÜZELSİN SELİN ABLA.BU ARADA ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ.YENİ DİZİDE BAŞARILAR.

Adsız dedi ki...
16 Ocak 2013 12:58

Rollerini büyük bir başarı ile sergileyen bütün oyunculara, yönetmen ve senaristlere çok teşekkür ederim. Dizinin konusu gerçekten çok mükemmel ve etkileyici. Ülkemizin örf ve adetlerini, sevgi saygı, dostluk, dayanışma, yardımlaşma,iyi niyetin, ayrıca iki farklı aile yapısının sergilendiği bu dizinin toplumumuz ve bilhassa gençlerimiz üzerinde olumlu etkiler uyandıracağı hiç şüphesizdir. Lütfen bu dizinin yarım bırakılmamasını ve bu kabil konulu dizilerin sayılarının arttırılmasını rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yavuz dedi ki...
6 Nisan 2013 04:25

Cok guzel bir dizi. Iki gencin arasindaki inanilmaz guzellikte ve guclu gelisen sevgi ve aski anlatiyor.

Boyle yapimlar yoktu. Be temiz aski gelenek kurallari icerisinde tum gucuyle sergileyen yapimci,yonetmen ve oyunculara sonsuz tesekkurlerimi sunarim.Topluma ve genclere cok onemli bir ornek sunuyorlar. Degerli ogutler, soylemler var .
Dilerim bu dizi hic bitmesin.Bilal ve Feyzayi bizden ayirmasinlar. Eger Bilal ve Feyza ayrilirsa dizi biter..Sonra neden ayrilacaklarki?

Romani takip etmek sartmi? Roman yarim asir once yazilmis,o zamanin guc kosullari altindaki hazin bir ask macerasini anlatiyor.

Dizi zamanimiza uygulanmis. O zamanla bugun cok farkli!..40 sene once ulkede kisi basina gelir bin dolar iken simdi on bin dolari gecti. Ihracatimiz 2 milyar dolardan 150 milyar dolara ulasti.Turist saysi binlerden 20 milyona ulasti.THY her yere ucuyor. O zaman evlerde telefon yoktu. Simdi cocuklarda cep telefonu, laptop lar var. Yani iletisim devrimi yasandi. Bu hizli iletisim caginda Feyza ile Bilalin kitaba gore 20 yil birbirlerinden haberdar olmamamsi mumkun degildir! Yani gunumuze uygulanamaz.

Eger hikaye gunumuze uygulanacaksa Feyza ile Bilal in hic ayrilmamasi gerekir..Zaten oyle bir hale geldiki eger bu ask yarim kalirsa izleyenlerde deprasyon yaratir, dizide verilen tum mesajlar,ogretiler telef olur..

Kritiklerde "ayri dunyalarin insanlari" olarak tanitiliyor Feyza ve Bilal. Ben ayni kanida degilim. Ayri dunyalarin insanlarina ornek vereyim : ABD baskani Obamanin babasi Afrikali siyahi bir musluman, annesi ABD li beyaz bir hiristiyan..Bunlar ayri dunyalarin insanlari.Yine evlendiler ve cocuklari ABD nin baskani oldu!

Feyza ve Bilal boyle degiller..Her ikiside ayni sehrin cocuklari, ayni milletin cocuklari, ayni inancin couklari..Ne diye ayri dunyalarin insanlari diyoruz bunlara?

Tabiiki aralarinda farkliliklar olacaktir. Zaten doga buna goredir. Degisik cicekler olmazsa o doga guzel olabilirmi?

Bu nedenle cok guzel bir sekilde islenen buyuyen bu Feyza Bilal aski nin devami ve mutlu sona ulasmasi bugune uygulanmasi bakimindan sarttir..( Yapimcilar bu diziyi sadece bu ikili arasinda degisik bir diziye donusturulebilir..Kisisel gorusum o ki cok seyirci bulabilir.).

Zaten deprem ve teror felaketiyle bogusan insanlarimizin mutluluga hic hakki yokmu? Bu dizideki bu temiz ve guclu askin multu bitmesi toplumumuza yapimcilarin verebilecegi en guzel hediyedir..

Neden Huzur Sokagi orada yapilan bir Feyza Bilal dugunuyle senlenmesin? Buyuk positive etkileri olacaktir..

Sevgi ve saygilarimla..

edanur dedi ki...
21 Nisan 2013 03:51

Selin Demiratarı çookk seviyorum çok başarılı bir oyuncu o kadar samimi ve içten rol yapıyo ki insan izlerken o samimiyetini çok içten hissediyo içindeki hissi bize çok iyi yansıtıyo seni çookk tebrik ediyorum Selin ablam iyi ki seni sevmişim senin çok büyük bir hayranınım ve senin hayranım olduğum için seni sevdiğim için kendimi çok mutlu hissediyorum o kadar güzel bir insansın ki kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş sen bitanesin canım ablam ayrıca huzur sokağını çookk seviyorum rolünü çok seviyorum feyza karakterini kendime çok benimsedim feyzayla bilal aşkını çok seviyorum süper rol yapıyosun feyzayla bilali çok yakıştırıyorum seni çookkk seviyorum selin ablamm...

Yorum Yazın ^!

Yorumlarda Küfürlere ve Argoya Yer Vermeyiniz


Yorumunuzu Yazdıktan sonra
"Yorumlama biçimi" Yazan yerden Bir profil seçiniz...İsminizle Yorum yapmak İçin ADI/URL'yi seçebilirsiniz...Adınızı Yazıp Url Kısmını boş bırakabilirsiniz...
Şimdiden Teşekürler

Back to Home Back to Top Huzur Sokağı Dizisi

Huzur Sokağı fragmanı izle"Huzur Sokağı dizisi izle
Domain | Ping your blog, website, or RSS feed for Free |HergünGüncel Blog Güneşi Beklerken Dizisi