Huzur Sokağı 4. bölüm sonrası yorumlarınız

Paylaş

Merhaba Huzur sokağı sakinleri.Öncelikle bir bölümü daha iyi ve duygulu sahnelerle atlattık ve şu bir gerçek ki zirvenin tek sahibi artık Huzur Sokağı oldu. 
Dizimizin  4.  5.96 izlenme oranı ve 17.59 izlenme payına ulaşarak tüm program ve diziler arasında birinci oldu.Web ortamında ise 4.bölüm Twitter etiketi #sevmekcokzor da Twitter da en çok yorum alarak, TT (Trend Topics) listesine girdi.
Tabi ki bu bilgiler bizleri çok sevindirdi ve dizimizin selameti için bir övünç kaynağı oldu diyebiliriz.


Huzur Sokağı 4. bölüm sonrası //düşüncelerinizi Yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz..

Benzer Yazılar



2 yorum yapıldı:

SPK dedi ki...
3 Ekim 2012 05:38

34:20 de kahvaltı muhabbetinde çalan müziği arıyorum..

Adsız dedi ki...
7 Kasım 2012 14:11

Konusu itibariyle çok güzel bir dizi olduğunu düşünüyorum, Türk örf, adet ve geleneklerin sergilendiği bu diziyi zevkle izliyoruz. Bugün eşine az rastlanır ancak, geçmişte küçük muhitlerin yanısıra, büyük şehirlerde dahi mahalle geleneğinin, iyi niyetli komşuluk ilişkilerinin, dayanışmanın yaşandığının gösterilmesi ve bilhassa çocuklarımızın ve gençlerimizin bunları görmesi, ülkemizin değerlerinin ne kadar saygın olduğunun bilincinin sunulması geleceğimiz açısından çok önemlidir.Ayrıca bilhassa bugün, iki farklı yaşam biçimi arasındaki uçurumların gösterilmesi, doğruların ve yanlışların ortaya konulması toplum yaşantımız için de önem arzetmektedir. Bu nedenle senaristlere çok teşekkür eder bu tarz dizilerin sayılarının arttırılmasını rica ederim.

Yorum Yazın ^!

Yorumlarda Küfürlere ve Argoya Yer Vermeyiniz


Yorumunuzu Yazdıktan sonra
"Yorumlama biçimi" Yazan yerden Bir profil seçiniz...İsminizle Yorum yapmak İçin ADI/URL'yi seçebilirsiniz...Adınızı Yazıp Url Kısmını boş bırakabilirsiniz...
Şimdiden Teşekürler

Back to Home Back to Top Huzur Sokağı Dizisi

Huzur Sokağı fragmanı izle"Huzur Sokağı dizisi izle
Domain | Ping your blog, website, or RSS feed for Free |HergünGüncel Blog Güneşi Beklerken Dizisi